ДОСТАВКА

Вашата поръчка ще бъде изпратена с куриер в срок до 24 часа, с изключение на почивните дни и националните празници. Стойността на доставката за покупки до 50 лева според тарифния план на куриери Еконт е:

  • До адрес на клиента 7,80 лв. - 20% = 6,30 лв.
  • До поискване в офис  4,60 лв. - 20% = 3,70 лв.

Доставката при покупка над 50 лв. е безплатна, а за поръчки до 50 лв. ползвате -20% отстъпка от официалната тарифа на Еконт. Пи доставка със SPEEDY не можете да ползвате отстъпката от -20%

След колко време ще получа моята поръчка?

Вашата поръчка ще бъде изпратена с куриер на Еконт в срок до 24 часа (с изключение на неделя и националните празници). След нейното изпращане, ще бъдете информиран с имейл.

Доставката ще бъде извършена в рамките на 24 часа, след изпращането. Общото време необходимо за доставка от момента на извършване на покупката е до 2 работни дни.

В моето населено място няма куриерски офис?

Ако живеете в населено място, в което няма куриерски офиси, уведомете нашия оператор, когато Ви се обади, за тази важна подробност.

Ние ще обсъдим ситуацията със нашите партньори от Еконт и ще Ви се обадим допълнително. Доставката ще бъде извършена на 100%, възможно е единственно забавяне с 1-2 дни.

За съжаление Вие няма да имате избор и ще се наложи да платите доставка единственно до адрес - 7,80 лв. при покупка до 100 лв.  

За покупка над 100 лв. доставка е безплатна.

Да очаквам ли обаждане за потвръждаване на покупката?

Да! Наш сътрудник ще се свърже с Вас, за да потвърди поръчката.

Кога и как ще платя моята покупка?

Ние използваме най-лесният и удобен начин на разплащане - наложен платеж. Вие ще трябва да платите покупката след получаването и от куриера. Нашите партньори от Еконт ще Ви информират със SMS за общата стойност на пратката преди да я доставят.